• Bd. Alexandru Vlahuta nr. 10, Cladirea International Trade Center, Brasov, Romania
  • Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Lampa WOOD

Lampa WOOD I Pret lampa WOOD I Lampa dermatologica

Lampa Wood pentru diagnostic cu utilizare in cabinete dermatologie, clinici infrumusetare, clinici veterinare, etc.

Lampa Wood este un dispozitiv care emite lumini ultraviolete (UV) pe o lungime de unda de 365 nanometri, fiind frecvent utilizat de catre dermatologi, in scopul de a oferi un diagnostic exact atunci cand testeaza anumite pigmentari si tulburari infectioase ale pielii.
Consultul cu lampa Wood se realizeaza intr-o camera intunecata, care sa permita luminii Wood sa straluceasca direct pe zona afectata timp de cateva secunde, cautand orice fel de modificari de culoare sau fluorescenta. Pielea normala (perfect sanatoasa) nu isi schimba culoarea (nu devine fluorescenta) sub lumina lampii Wood.
In cazul in care pielea prezinta infectii bacteriene sau fungice, consultul cu lampa dermatologica Wood poate consolida sau diminua suspiciunea unui anumit diagnostic, bazat pe culoarea de fluorescenta a pielii afectate atunci cand aceasta este sub lumina ultravioleta. De asemenea, modificarile subtile de culoare pot fi si ele detectate cu usurinta cu ajutorul lampii cu ultraviolete.
Este recomandata, in mod special, in consultarea dermatologica pentru a ajuta la diagnosticarea infectiilor cutanate cu ajutorul razelor UV care permit observarea cu usurinta a diferentelor de pigment. Testul trebuie efectuat intr-o camera obscura, medicul tinand lampa deasupra zonei care urmeaza sa fie studiata la o distanta de 10-12 cm.

Caracteristici tehnice:
lungime de unda: 365nm
intensitate UV: ≧ 1000 mw/cm2
alimentare: AC100-120/60Hz ,AC200-240/50Hz
watt: 16W
voltaj lampa : 32-36V
curent lampa : 0.16mA
lentila: 3 D
lungime cablu: 1.8m
dimensiuni: 18 x 15 x 5 cm
greutate: 0,5 kg

Formular cerere ofertăCere ofertă de preţ

Numele (obligatoriu)
Please leave this field empty.

Adresa email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Oras (obligatoriu)

Url

Title

Observatii

Please leave this field empty.

+40 729 307 206